Læser bøger i japansk stil

Læser bøger i japansk stil

Der er intet jeg nyder mere end at tage mig tid til at læse en god bog, med en kop frisklavet te eller kaffe. For nylig har jeg især nydt en kop grøn eller hvid te i to af vores japanske håndlavede keramiske kopper med blomstermotiver. Blomstermønstrene på den ene af kopperne er inspireret af forår i flotte blå & grønne farver, og den anden inspireret af efterår i rolige røde & orange efterårsfarver.

Ved begge kopper kan jeg især godt lide deres fælles struktur, men at farvevalget giver dem med vidt forskellige følelser. Jeg har umiddelbart brugt dem mest til te når jeg læser bøger eller arbejder, men har også fundet dem fine til mange andre drikkevarer, såsom kaffe & vand. Jeg har for eksempel også flere gange brugt dem til en god filterkaffe.

Jeg håber, du vil nyde vores samling af japanske blomsterkopper lige så meget som vi har. Du er mere end velkommen til at dele dine billeder af vores japanske blomster kollektion, og hvordan du har gjort dem til en del af dit hjem!

Japanese flower tea cups

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.