Keramik krukke med låg til køkkenet

Keramik krukke med låg til køkkenet

Vi er utroligt stolte af vores fine keramik krukker med låg til køkkenet. Dette er især på grund af deres glatte, matte og jævne keramiske overflade i tre flotte farver - hvid, sort, og grøn. Dertil er det smukke naturlige trælåg af bambustræ både utroligt miljøvenligt, men også virkelig robust, hvilket gør vores opbevaringsbeholderer perfekt til jævnlig brug i køkkenet. Det skal også nævnes at alle beholderer forsegles hermetisk, hvilket gør at du forhindrer skadedyr.

Jeg bruger selv meget alle tre størrelser til forskellige formål i dagligdagen:

  • Den lille keramisk krukke med låg bruger jeg til opbevaring af mindre ting, såsom krydderier, salt, pepper, og også te og kaffe.
  • Den mellem store krukke med låg bruger jeg til muesli, mel og forskellige kerner til bagning. Bruger også tit krukken til mandler og andre lækre snacks :)
  • Den store krukke med låg bruger jeg som opbevaringsbeholder til ris, havregryn, pasta og andre madvarer som jeg bruger i størrer mængder og til jævnlig madlavning.

Vi vil rigtigt gerne hører mere om dine oplevelser med vores flotte keramiske krukker med låg, så du er skal være mere end velkommen til at dele kommentarer og billeder.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.