Håndlavet keramisk krus uden hank når man arbejder hjemme

Håndlavet keramisk krus uden hank når man arbejder hjemme

De fleste af os er nu blevet vant til at arbejdet hjemme. Dette har været både godt og dårligt for mange, så jeg vil nævne et par af de ting jeg har været rigtigt glad for ved at arbejde hjemme. Jeg er f.eks. blevet rigtigt glad for at lave en lækker cappuccino og at skænke den i mine yndlings keramik krus uden hank.

Jeg drikker kaffe omkring tre gange om dagen, og har været utrolig glad for at kunne lave en lækker kop kaffe derhjemme i stedet for at skulle nøjes med hvad man kan få på arbejdspladsen. Oplevelsen er kun blevet bedre af at jeg har brugt vores Japanske håndlavet keramisk kop.

Den specielle oplevelse kommer når man begynder at drikke af kruset. Det starter med at man kun kan se den flotte ensfarvede ydre farve på koppen. Dette er indtil at man drikker af koppen, hvorefter de smukke gemte indre farvelag bliver mere og mere tydelige, for til sidst at vise en helt ny gemt dimension af koppen.

Jeg er især blevet rigtigt glad for den turkise gemte indre farve. Selvom jeg drikker tre kopper kaffe per dag, virker effekten stadigvæk på mig. Jeg ser hver gang frem til den lille glæde i at kunne genopdage de flotte farvelag.

Du skal være mere end velkommen til at dele din oplevelse med vores Japanske keramisk krus uden hank i kommentarerne.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.